Logitech heeft de K600 gepresenteerd. Een nieuw toetsebord, gericht op gebruik met Smart TV’s. Daarnaast is het toetsenbord ook te gebruiken onder Windows, macOS, Android en iOS.

Het Logitech K600 toetsenbord beschikt over zowel een D-Pad als een touchpad voor de navigatie op de Smart TV. Daarnaast is het uiteraard een compleet qwerty toetsenbord. Hiermee moet het gemakkelijker te worden om websites te browsen, maar ook om snel zoekopdrachten in te vullen voor YouTube e.d.

Het toetsenbord kan met verschillende apparaten tegelijk verbonden worden en daar snel tussen schakelen. Het ene moment ben je dus op TV op zoek naar een leuke nieuwe film, het andere moment hastag je de film via jouw smartphone op Twitter.

Logitech belooft een lijst met ondersteunde Smart TV’s, maar op het moment van schrijven werkt die link nog niet. Wel zien we op de productpagina zelf ondersteuning voor Sony Android TV’s vanaf 2016, LG WebOS TV’s vanaf 2016 en Samsung Tien TV’s vanaf 2016.

kopen
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.