GadgetGear.nl

Logitech introduceert Smart TV toetsenbord

Logitech heeft de K600 gepresenteerd. Een nieuw toetsebord, gericht op gebruik met Smart TV’s. Daarnaast is het toetsenbord ook te gebruiken onder Windows, macOS, Android en iOS.

Het Logitech K600 toetsenbord beschikt over zowel een D-Pad als een touchpad voor de navigatie op de Smart TV. Daarnaast is het uiteraard een compleet qwerty toetsenbord. Hiermee moet het gemakkelijker te worden om websites te browsen, maar ook om snel zoekopdrachten in te vullen voor YouTube e.d.

Het toetsenbord kan met verschillende apparaten tegelijk verbonden worden en daar snel tussen schakelen. Het ene moment ben je dus op TV op zoek naar een leuke nieuwe film, het andere moment hastag je de film via jouw smartphone op Twitter.

Logitech belooft een lijst met ondersteunde Smart TV’s, maar op het moment van schrijven werkt die link nog niet. Wel zien we op de productpagina zelf ondersteuning voor Sony Android TV’s vanaf 2016, LG WebOS TV’s vanaf 2016 en Samsung Tien TV’s vanaf 2016.

kopen
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten