GadgetGear.nl

IFA: SanDisk presenteert nieuwe A2 microSDXC kaart

SanDisk komt met een nieuwe generatie microSDXC kaarten. Tijdens de IFA presenteerde het bedrijf haar SanDisk Extreme Pro microSDXC UHS-I kaart met ondersteuning voor A2. Daarmee wordt het starten en stoppen van apps vanaf de kaart nog veel sneller.

Het geheim van de SanDisk Extreme Pro microSDXC UHS-I kaart zit hem in de ondersteuning voor A2. Dit is een nieuwe standaard die beschrijft hoe snel de kaart werkt wanneer je er apps op draait. Zo kan de kaart tot 4.000 leesbewerkingen per seconde afwerken en 2.000 schrijfbewerkingen (IOPS).

Daarnaast hebben de kaarten ook een stevige performance meegekregen. Zo laat SanDisk weten dat de kaart 170MB per seconde kan lezen en 90MB per seconde kan schrijven.

Om de kaart ook voor computergebruikers interessant te maken, heeft SanDisk ook een nieuwe cardreader gepresenteerd. Helaas nog niet met USB-C, maar wel met UHS-I ondersteuning. Hoe de performance van de twee is, gaan we komende week testen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten