Hoe maak je een TV die zo goed klinkt als deze eruitziet? Dat was de missie die fabrikant TP Vision presenteerde tijdens de IFA presentatie van IFA. Samen met het fameuze Bowers & Wilkins ontwikkelde het de Philips OLED+ 903 TV met ingebouwde B&W soundbar.

Geen 8K

Opvallende misser in de speclist voor deze TV is 8K. Waar andere fabrikanten over elkaar heen vallen met 8K TV’s, slaat Philips dit jaar nog even over. Niet vreemd, want 4K content is nog maar mondjesmaat beschikbaar. Bovendien heeft de overgang naar 4K TV laten zien dat er nog zo enorm veel kan veranderen aan de standaard voor 8K content, dat het gewoon wat vroeg is. Voor Philips blijft het dus even 4K.

Nieuwe technologie

Maar deze TV brengt wel de nieuwe P5 beeldprocessor van Philips met zich mee. Een nieuwe beeldprocessor die waakt over het weergeven van 4K beelden op de TV. In combinatie met een 4K OLED+ paneel levert dit meteen een prachtig plaatje op. Daarnaast zien we vertrouwde technologie zoals Philips Ambilight.

Bowers & Wilkins

En dan de rol van audio in deze TV. Iedereen weet dat je een klankkast nodig hebt om een mooi geluid op te bouwen. Dus hangen we onder onze platte TV een dikke soundbar. Dit is waar B&W in beeld komt. Het bedrijf ontwikkelde een ultraslanke soundbar die meteen onder de TV komt te hangen.

Google Assistant

Natuurlijk draait ook deze TV weer op Android. En je krijgt een prachtige, dunne afstandsbediening met deze TV. Google Assistant is direct beschikbaar wanneer de TV aan de wand hangt. Zo kan de TV gebruikt worden om onder anderen jouw smart home aan te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.