Hoewel Google Assistant vrijwel alle reclamelocaties op de IFA claimde, was de aanwezigheid van Alexa ook niet te missen. Één van de meest bijzondere apparaten was een DECT telefoon met Alexa erin.

Gigaset, Philips en Motorola strijden al jaren om hun marktaandeel in de DECT markt en Motorola heeft nu een hele sterke troef in handen. Tijdens de IFA demonstreerde Motorola een DECT telefoon met Amazon Alexa erin.

Via de Alexa knop kun je mensen op naam bellen, maar ook jouw smart home aansturen. De DECT telefoon maakt dan wel geen gebruik van Far-Field technologie, de knop werkt zeer snel en zorgt niet dat Alexa onverwacht op gesprekken reageert… en het houdt de ontwikkeling van de telefoon natuurlijk iets goedkoper ;-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.