GadgetGear.nl

IFA: Motorola stopt Alexa in een DECT telefoon

Hoewel Google Assistant vrijwel alle reclamelocaties op de IFA claimde, was de aanwezigheid van Alexa ook niet te missen. Één van de meest bijzondere apparaten was een DECT telefoon met Alexa erin.

Gigaset, Philips en Motorola strijden al jaren om hun marktaandeel in de DECT markt en Motorola heeft nu een hele sterke troef in handen. Tijdens de IFA demonstreerde Motorola een DECT telefoon met Amazon Alexa erin.

Via de Alexa knop kun je mensen op naam bellen, maar ook jouw smart home aansturen. De DECT telefoon maakt dan wel geen gebruik van Far-Field technologie, de knop werkt zeer snel en zorgt niet dat Alexa onverwacht op gesprekken reageert… en het houdt de ontwikkeling van de telefoon natuurlijk iets goedkoper ;-).

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten