GadgetGear.nl

IFA: JVC gaat gehoorschade bij kinderen tegen

Steeds meer kinderen hebben al vroeg een hoofdtelefoon op. En steeds meer kinderen en jongeren melden zich bij artsen met gehoorschade. JVC probeert met haar lijn hoofdtelefoons voor kinderen gehoorschade voor te blijven.

JVC heeft een nieuwe, draadloze hoofdtelefoon voor kinderen ontwikkeld. Het nieuwe model wordt toegevoegd aan haar Tinyphones lijn en is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar. Met behulp van een ingebouwde, actieve begrenzer, houdt de hoofdtelefoon de wacht als het gaat om te hard geluid voor de oortjes van de kinderen.

Beschikbaarheid

De JVC Tinyphones zijn nu te koop voor €44,99.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten