Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Blue introduceert de Yeti Nano microfoon

In navolging van het enorm succesvolle Yeti microfoon, komt Blue nu met een kleinere variant op de iconische microfoon. Met de Yeti Nano krijg je niet alleen een kleinere microfoon, maar ook een microfoon die een stuk goedkoper is geworden.

De Blue Yeti is een inmiddels iconische USB microfoon. Zowel onder podcasters als onder gamers wordt de microfoon veelvuldig ingezet. Ook wij waren enorm onder de indruk van de opnamekwaliteit die de microfoon levert.

Blue Yeti Nano

Met de Yeti Nano zien we hetzelfde design terug, maar dan een maatje kleiner. En iets hoekiger. Wederom gaat het om een USB microfoon, maar nu met twee condenser microfoons in de kap in plaats van drie. Toch neemt ook deze microfoon op in 24-bit/48kHz. Hi-Res dus. Daarbij kun je kiezen of de microfoon qua gedrag een enkele geluidsbron moet opnemen of meerdere.

De Blue Yeti Nano staat wederom op een verstelbare, metalen voet. Daarnaast is hij compatible met de Radius III Shockmount en boom arm.

Blue Sherpa App

Met de release van de Yeti Nano komt Blue ook met de Blue Sherpa app. Vanaf de PC kun je het gedrag en de instellingen van de microfoon direct aanpassen. Ook firmware updates worden beter gemanaged.

Blue Yeti Nano kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.