GadgetGear.nl

IFA: Beter slapen met de Philips SmartSleep

Beter slapen leek dit jaar echt een dingetje te zijn op IFA. In de IFA Next hal vonden we wat tech startups die zich met het onderwerp bezit houden. Van funky lichtbrilletjes tot een heuse slaaprobot van het Nederlandse Somnox. Philips heeft ook haar ideeën en die zitten in de Philips SmartSleep.

De Philips SmartSleep is een nieuwe headset, die in staat is om hersengolven te meten. Op basis daarvan meet de Philips SmartSleep niet alleen jouw slaappatroon, maar assisteert hij ook om je in slaap te brengen.

De Philips SmartSleep ondersteund jouw slaapritme namelijk met ingebouwde hoofdtelefoons. Deze laten een soort ruis horen om jouw hersenen tot rust te laten komen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten