IFA: Beter slapen met de Philips SmartSleep

Beter slapen leek dit jaar echt een dingetje te zijn op IFA. In de IFA Next hal vonden we wat tech startups die zich met het onderwerp bezit houden. Van funky lichtbrilletjes tot een heuse slaaprobot van het Nederlandse Somnox. Philips heeft ook haar ideeën en die zitten in de Philips SmartSleep.

De Philips SmartSleep is een nieuwe headset, die in staat is om hersengolven te meten. Op basis daarvan meet de Philips SmartSleep niet alleen jouw slaappatroon, maar assisteert hij ook om je in slaap te brengen.

De Philips SmartSleep ondersteund jouw slaapritme namelijk met ingebouwde hoofdtelefoons. Deze laten een soort ruis horen om jouw hersenen tot rust te laten komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.