Ik ben een fan van Aftershokz. De headsets van het bedrijf zorgen ervoor dat je lekker kunt fietsen zonder dat jouw oren worden afgesloten voor het verkeer om je heen. De enige veilige manier voor muziek op de fiets. En op de IFA toonden ze iets nieuws. Een zonnebril genaamd Xtrainerz.

Hoewel ze benadrukken dat de Xtrainerz echt nog een eerste versie is, maakt de zonnebril meteen indruk. Het uiterlijk is netjes, al zijn de poten nog wat grof vormgegeven. Nieuw is het contact maken met de schedel. Dit gaat nu via de oren. Door te trillen tegen de buitenkant van het oor, wordt de muziek overgebracht naar de gehoorgang.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.