GadgetGear.nl

Hands-On met de GoPro Hero 7 Black Edition

We waren vanavond bij GoPro te gast. In hartje Utrecht introduceerden ze de zevende generatie GoPro camera’s. Nieuwe technologie op vertrouwde prijspunten en geen fratsen, dat was de boodschap voor deze nieuwe genertie actioncams.

Generaties

Met de zesde generatie GoPro camera’s, hield GoPro de vijfde generatie ook in de markt. De zesde werd duurder geïntroduceerd. €529 voor het topmodel actioncam bleek gewoon teveel. Vandaar dat de nieuwe Black Edition weer op €429 wordt geïntroduceerd. Daarnaast is er op dit prijspunt geen reden om de 6 series in leven te houden. GoPro staat dit jaar dus met maar drie camera’s in het schap. Komt er een nieuwe Sessions camera? Nee, zelfs dat niet. GoPro gaat terug naar de kern. Doen waar het goed in is.

Beter Beeld

GoPro staat al langer bekend om het gebruik van grote lenzen en beeldsensoren in haar camera’s. Het is niet voor niets dat je professionele opnamen kunt maken. Dat trekt GoPro door naar de Hero 7 lijn. Maar er is veel meer. De Hero 7 lijn krijgt ook op alle modellen elektronische beeldstabilisatie.

In de White en Silver edities verloopt deze stabilisatie over 2 assen. Bij de Black Edition krijg je stabilisatie over drie assen. Dit noemen ze Hypersmooth en daarmee halen ze meteen leuke grappen uit. Want natuurlijk is gestabiliseerd filmen alleen niet genoeg. Er is een nieuwe timelapse modus die ze timewarp noemen. Daarbij wordt de stabilisatie op de timelapse video uitgevoerd en dat levert een bijzonder strak plaatje op.

Het beeld is overigens afkomstig van een 12 megapixel beeldsensor waarbij ze tussen de 5% en 7% reserveren om de Hypersmooth beelden mogelijk te maken. De beeldsensor en processor kunnen 4K met 60 beelden per seconde vastleggen en dit met veel detail zoals je in onze hands-on video kunt zien.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Voorlopige conclusie

Ik heb heel wat B-merk actioncams mogen testen in de afgelopen jaren. Dat GoPro het verschil maakt, dat merkte ik meteen bij het starten van de camera. Letterlijk alles loopt soepel en over de bediening is echt enorm goed nagedacht. GoPro is niet goedkoop, maar laat je meteen merken waarom. De totaalbeleving is echt gesmeerd. Maar zien is geloven, dus check vooral onze Hands-On video voor zowel de unboxing als de eerste testopnamen die ik vandaag snel even heb gemaakt.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten