GadgetGear.nl

Eerste A|X Armani Exchange Connected smartwatches gelanceerd

Fossil heft opnieuw een groot modemerk voorzien van een stoere smartwatch. Ditmaal gaat het om de A|X Armani Exchange Connected lijn. Vier smartwatches op basis van wearOS met touchscreen.

De nieuwe A|X Armani Exchange Connected voldoet aan de laatste innovaties die Fossil heeft doorgevoerd in de smartwatches die het merk produceert. Zo zijn de A|X Armani Exchange Connected smartwatches voorzien van hartslagmetingen, autonome GPS en waterdicht. Ook is Google Assistant direct vanaf de smartwatch te gebruiken en zorgt NFC er voor dat je het horloge kunt gebruiken voor contactloze betalingen.

Qua design krijg je met de A|X Armani Exchange Connected een smartwatch met een 1,9 inch display. Daarbij heeft Fossil gekozen voor AMOLED displays. Met behulp van een omgevingssensor wordt de verlichting aangepast om de batterij te sparen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten