Fossil heft opnieuw een groot modemerk voorzien van een stoere smartwatch. Ditmaal gaat het om de A|X Armani Exchange Connected lijn. Vier smartwatches op basis van wearOS met touchscreen.

De nieuwe A|X Armani Exchange Connected voldoet aan de laatste innovaties die Fossil heeft doorgevoerd in de smartwatches die het merk produceert. Zo zijn de A|X Armani Exchange Connected smartwatches voorzien van hartslagmetingen, autonome GPS en waterdicht. Ook is Google Assistant direct vanaf de smartwatch te gebruiken en zorgt NFC er voor dat je het horloge kunt gebruiken voor contactloze betalingen.

Qua design krijg je met de A|X Armani Exchange Connected een smartwatch met een 1,9 inch display. Daarbij heeft Fossil gekozen voor AMOLED displays. Met behulp van een omgevingssensor wordt de verlichting aangepast om de batterij te sparen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.