Dit is de Taylor Swift Instax Square SQ6 camera

De Photokina is in volle gang, dus zien we verschillende nieuwe camera’s gepresenteerd worden. Waaronder een camera, ontworpen door niemand minder dan Taylor Swift.

De Fujifilm Instax Square SQ6 is een instant camera, die direct haar foto’s print. Het is de tweede keer dat Fujifilm gebruik maakt van een beroemdheid om haar camera van een fris ontwerp te voorzien. Eerder deed Fujifilm dit al met Michael Kors.

Het design van Taylor Swift is over de bestaande SQ6 gelegd. Feitelijk gaat het dus vooral om de kleurstelling en de print op de body. Alle prints zijn met een goudkleurige inkt gemaakt. Wanneer je een foto schiet, kan dit op een speciale zwarte film. Iedere foto heeft dan ook de handtekening van Taylor Swift in goud op de film staan.

In hoeverre deze speciale uitvoering naar Nederland komt is nog onbekend. In de VS gaat hij op 20 oktober in de verkoop voor $180.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.