GadgetGear.nl

Dit is de Taylor Swift Instax Square SQ6 camera

De Photokina is in volle gang, dus zien we verschillende nieuwe camera’s gepresenteerd worden. Waaronder een camera, ontworpen door niemand minder dan Taylor Swift.

De Fujifilm Instax Square SQ6 is een instant camera, die direct haar foto’s print. Het is de tweede keer dat Fujifilm gebruik maakt van een beroemdheid om haar camera van een fris ontwerp te voorzien. Eerder deed Fujifilm dit al met Michael Kors.

Het design van Taylor Swift is over de bestaande SQ6 gelegd. Feitelijk gaat het dus vooral om de kleurstelling en de print op de body. Alle prints zijn met een goudkleurige inkt gemaakt. Wanneer je een foto schiet, kan dit op een speciale zwarte film. Iedere foto heeft dan ook de handtekening van Taylor Swift in goud op de film staan.

In hoeverre deze speciale uitvoering naar Nederland komt is nog onbekend. In de VS gaat hij op 20 oktober in de verkoop voor $180.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten