Nintendo zet opnieuw groots in op Minecraft met een New Nintendo 2DS XL Creeper Edition. Een uitvoering van de handheld die zo ver is gemod dat hij menig 3DS fan zal laten balen dat er geen 3D display in zit.

De nieuwe New Nintendo 2DS XL Creeper Edition is knalgroen met zwart, de kleurstelling van de Creeper in Minecraft. Nintendo introduceert deze nieuwe uitvoering niet geheel toevallig met Minecraft New Nintendo 3DS Edition. Een nieuwe uitvoering die op zowel de 3DS als de 2DS gespeeld kan worden.

De New Nintendo 2DS XL weegt 261 gram en heeft bovenin een display van 4.88 inch. Onder ligt een groot touchscreen van 4,18 inch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.