De Ovevo D20 is een speaker die je splitst

In onze reviews van kleine speakers, komt het zelden voor dat we een model kunnen complimenteren met een breed stereobereik. De mensen van Ovevo lijken dit slim te hebben opgelost.

De Ovevo D20 is namelijk een speaker die je kunt splitsen. Het linker- en rechter deel zitten magnetisch aan elkaar vast en kunnen dus van elkaar af. Hierdoor kun je ze ver uit elkaar zetten voor een goed stereo effect.

Daarnaast kun je de magneten ook gebruiken om de speakers te plaatsen tegen wanden. Denk aan koelkastdeuren, maar ook aan auto’s.

In de behuizing van de Ovevo zitten twee 4.200mAh accu’s om de speaker van stroom te voorzien en de behuizing is waterdicht. Het vermogen van de speakers ligt op 2x 10 Watt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram