"}
Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De LG V40 ThinQ heeft 5 camera’s

LG is het eerste grote merk dat een smartphone met vijf camera’s op de markt brengt. Dat is één meer dan op de Huawei P20 Pro, en die extra camera zit op de voorkant van de LG V40 ThinQ.

De LG V40 ThinQ is een vlaggenschip voor LG en maakt gebruik van de ThinQ virtuele assistent. Doordat het een vlaggenschip toestel is, zal deze zeer waarschijnlijk draaien op de Qualcomm Snapdragon 845 chipset. Hoeveel geheugen het toestel meekrijgt en hoeveel opslagruimte, is nog onbekend.

Hoewel LG het uiterlijk heeft gepresenteerd en heeft laten weten dat het toestel een 6,4 inch display krijgt, heeft het ook niets laten weten over de camera’s. Kijkend naar de lenzen gokken we dat ze alle drie een compleet andere functie krijgen. Net als hoe Huawei dit deed met de Huawei P20 Pro.

LG zal het toestel pas op 3 oktober volledig presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.