Amazon introduceert magnetron met Alexa en meer

Dit weekend las je al alles over de nieuwe Amazon Echo speakers met Alexa. Dat was niet het enige dat Amazon presenteerde. In de AmazonBasics lijn heeft het bedrijf een magnetron met Alexa uitgebracht.

AmazonsBasics Magnetron

De functie van Alexa is om het denkwerk bij de gebruiker weg te halen. Je legt het product in de magnetron en zegt ‘Alexa, ontdooi mijn biefstuk’. Alexa doet dan het denkwerk om het perfecte resultaat op te leveren.

Alexa Guard

Maar dat is niet alles. Alexa Guard is een nieuwe sensor die gebroken glas, rook en CO2 kan meten en daar slimme alarmeringen op kan geven.

Echo Wall Clock

De Echo Wall Clock is een nieuwe, slimme klok. Deze schakelt niet alleen automatisch tussen zomer- en wintertijd. De klok laat met een LED ring zien welke timers je hebt ingesteld. Handig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram