GadgetGear.nl

Ziggo gaat gigabit snelheden over de kabel leveren

In de strijd om glasvezel voor te blijven, is VodafoneZiggo gestart met het testen van de Docsis 3.1 standaard voor kabelmodems. In het Utrechtse Oog in Al krijgen 20 huishoudens en bedrijven een verbinding van 1.000mB per seconde ofwel gigabit internet.

Met een snelheid van 1.000 megabit, kunnen de bedrijven en huishoudens downloaden met een snelheid van 125MB per seconde. VodafoneZiggo verwacht dat de snelheden met deze standaard zelfs kunnen oplopen tot 5Gb per seconde of 625MB per seconde.

Het gaat hier echt nog om het netwerk van de toekomst. VodafoneZiggo moet nog flink investeren om het landelijke netwerk op deze bandbreedte voor te bereiden. Pas rond 2020 verwacht het bedrijf, het netwerk landelijk uit te rollen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten