GadgetGear.nl

Samsung’s Bixby speaker komt ook naar Nederland, ooit

Tijdens de grote presentatie van de Samsung Galaxy Note9 had Samsung één verrassing die we niet hadden verwacht. Een nieuwe speaker ala de Apple HomePod, Amazon Echo en Google Home. Het is haar Galaxy Home.

AKG Galaxy Home

Tijdens de presentatie van Samsung, kwam een deel van het geluid van een enorme batterij Samsung Galaxy Home speakers die langs het podium stonden. De speaker die is gemaakt door AKG, wat onderdeel is van Samsung’s Harman Kardon. Het AKG merk staat ook prominent op de bovenkant van de speaker. Helaas hebben we nog geen persafbeeldingen van de speaker.

Harman Kardon experimenteerde al vroeg met slimme speakers. Zo introduceerde het onder het merk JBL al enkele Google Home speakers, maar vinden we bij Harman Kardon zelf ook speakers met Microsoft Cortana erin. Voor de aankoop van Samsung liet het merk in ieder geval geen voorkeur voor een virtuele assistent zien.

Nog niet naar Nederland

De reden dat Samsung Nederland de speaker niet introduceerde is simpelweg omdat de speaker op Bixby draait, en Bixby is nog niet echt geschikt voor gebruik in Nederland. Samsung Nederland liet al wel weten zeer spoedig met nieuws rondom de speaker te komen. Het is sowieso nog niet duidelijk wanneer en waar het apparaat precies gelanceerd zal worden. Dat Samsung dit moment vooral heeft aangegrepen om te laten zien dat er iets onderweg is.

Spotify

Tijdens de presentatie liet Samsung ook Spotify aan het word. De twee presenteerde een nieuwe, diepe integratie tussen Bixby en Spotify. Een integratie die wellicht ook nog door andere diensten wordt gevolgd.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten