GadgetGear.nl

Patrick Stewart keert terug in Star Trek

Star Trek is misschien wel de meest iconische serie voor techlovers. Immers zijn er wel heel veel gadgets ontwikkeld die ten tijden van de series nog pure fantasie waren. Denk aan de universal communicator die we nu kennen als Travis.

Patrick Stewart was als kapitein Jean-Luc Picard misschien wel de meest iconische kapitein. Hij speelde niet alleen in de zeven seizoenen van Star Trek The Next Generation, maar ook in vier films.

De, inmiddels bejaarde, acteur (78 jaar) heeft de afgelopen jaren vooral de rol van Dr. Charles Xavier in verschillende X-Men films. In de film Logan, nam hij samen met Hugh Jackman afscheid van zijn rol. Hugh speelde in Logan voor het laatst de rol van Wolverine.

Nu keert Stewart dus terug in een nieuwe Star Trek serie. Deze wordt geschoten door CBS voor haar online All Access dienst. De kans is groot dat Netflix de serie in Europa uit zal brengen. Hoe de rol van Patrick er exact uit zal zien is nog onbekend.

Het is niet ongewoon voor oudere Star Trek acteurs om later in series hun oude rol nog een keer te spelen. Zo zagen we diverse acteurs uit The Next Generation opduiken in Voyager en Deep Space Nine. Toch laat zijn tweet zien dat hij mogelijk meer zal doen dan slechts een gastrolletje spelen.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.