Nokia start de verkoop van de Nokia 5.1

De Nokia 5.1 is gearriveerd in de Nederlandse winkelschappen. De Android smartphone gaat €199 kosten en ligt daarmee onderin het middensegment. Op papier levert Nokia opnieuw concurrerende specificaties.

De Nokia 5.1 werd in mei gepresenteerd en komt qua prijs en specificaties net boven de Nokia 3.1 te liggen. Met 5,5 inch is het display wat groter en je krijgt een mooie 18:9 beeldverhouding. Hoewel Nokia heeft gekozen voor de relatief goedkope MediaTek Helio P18 chipset, zullen de prestaties waarschijnlijk niet tegenvallen. Nokia kiest immers voor Android One. Hierdoor mag je ook tijdige firmware updates verwachten.

Nokia 5.1 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nokia 5.1 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl