GadgetGear.nl

Netflix voegt nieuwe Androids toe voor HDR streaming

Streamen in de hoogste kwaliteit kan natuurlijk in 4K, maar HDR kan zelfs een Full HD stream verrijken. Netflix bevat inmiddels aardig wat 4K en HDR films en series, maar alleen een specifieke lijst met smartphones mag daar naar kijken.

HDR staat voor High Dynamic Range. In de praktijk zit er meer detail in lichte en donkere plekken van het beeld. Meer detail is meer zien. Dit maakt het kijken van films en series simpelweg nog leuker.

Hoe dan ook, de nieuwe Android smartphones die toegang krijgen tot de HDR streams van Netflix zijn de Honor 10, LG, G7 ThinQ, LG V35, Samsung Galaxy Note9 en Samsung Galaxy Tab S4.

Deze sluiten aan bij de iets langere lijst van toestellen die al toegang hadden tot de HDR streams. De Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20, Honor 10, LG G6, LG V30, Razer Phone, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Tab S3, Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ Premium, Sony Xperia XZ1 en Sony Xperia XZ2.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten