Streamen in de hoogste kwaliteit kan natuurlijk in 4K, maar HDR kan zelfs een Full HD stream verrijken. Netflix bevat inmiddels aardig wat 4K en HDR films en series, maar alleen een specifieke lijst met smartphones mag daar naar kijken.

HDR staat voor High Dynamic Range. In de praktijk zit er meer detail in lichte en donkere plekken van het beeld. Meer detail is meer zien. Dit maakt het kijken van films en series simpelweg nog leuker.

Hoe dan ook, de nieuwe Android smartphones die toegang krijgen tot de HDR streams van Netflix zijn de Honor 10, LG, G7 ThinQ, LG V35, Samsung Galaxy Note9 en Samsung Galaxy Tab S4.

Deze sluiten aan bij de iets langere lijst van toestellen die al toegang hadden tot de HDR streams. De Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20, Honor 10, LG G6, LG V30, Razer Phone, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Tab S3, Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ Premium, Sony Xperia XZ1 en Sony Xperia XZ2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.