GadgetGear.nl

Netfilx test advertenties tussen video’s

Netflix is begonnen met het testen van advertenties op haar platform. De advertenties zouden tussen de films en series in te zien zijn en internationaal worden getest.

Netflix lijkt niet van plan te zijn reclameblokken te introduceren om kosten te dekken dan wel goedkopere abonnementen aan te kunnen bieden. Het gaat om het laten zien van trailers voor series en films. Zo wordt de kijker beter geïnformeerd over wat er nog meer op het platform te vinden is.

Het lijkt er dus vooral om te gaan dat je nieuwe content ontdekt. Daarbij is de kans groot dat Netflix vooral eigen content zal promoten. Daar hoeven immers geen extra vertoningsrechten over betaald te worden.

1 reactie

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten