GadgetGear.nl

Nanoloeaf Canvas, vrolijke vierkantjes die reageren op aanraking en concurreren met Hue

We zijn gek op de driehoekjes van Nanoleaf. Gewoon omdat ze lekker anders zijn. Maar Nanoleaf gaat iets anders doen. Het bedrijf komt met vierkanten die ook nog reageren op aanraking.

Nanoleaf doet het heel goed in het verlichtingslandschap. Qua flexibiliteit komen de producten in de buurt van Philips Hue met integraties met vrijwel alle grote platformen. Zelfs bedrijven als Razer integreren direct met Nanoleaf.

Vorig jaar presenteerde Nanoleaf tijdens de IFA al een muziekuitbreiding voor haar driehoekjes. Deze liet creatieve animaties zien. De nieuwe vierkanten reageren zelfs op aanraking. Wij voorspellen heel veel lol op kinderkamers.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten