We zijn gek op de driehoekjes van Nanoleaf. Gewoon omdat ze lekker anders zijn. Maar Nanoleaf gaat iets anders doen. Het bedrijf komt met vierkanten die ook nog reageren op aanraking.

Nanoleaf doet het heel goed in het verlichtingslandschap. Qua flexibiliteit komen de producten in de buurt van Philips Hue met integraties met vrijwel alle grote platformen. Zelfs bedrijven als Razer integreren direct met Nanoleaf.

Vorig jaar presenteerde Nanoleaf tijdens de IFA al een muziekuitbreiding voor haar driehoekjes. Deze liet creatieve animaties zien. De nieuwe vierkanten reageren zelfs op aanraking. Wij voorspellen heel veel lol op kinderkamers.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.