GadgetGear.nl

IFA: LG presenteert nieuwe Ultragear monitoren

De afgelopen twee jaar bewees de IFA al steeds meer een beurs voor gaming te worden dan de Gamescom. Als het om hardware gaat tenminste. Zo ook bij LG. Het Koreaanse merk kondigde zojuist een nieuwe lijn gaming monitoren aan.

De nieuwe LG Ultragear lijn met monitoren valt op door exclusief gebruik te maken van een 21:9 beeldverhouding. LG gebruikt nano-IPS displays. Daarmee kan LG 98% van het DCI-P3 kleurengamma weergeven en 135% van het sRGB kleurengamma. Ook is er ondersteuning voor NVIDIA G-Sync. De monitoren zijn opgevoerd om 120Hz beelden weer te geven. Ook zijn de randen zo dun mogelijk zodat monitoren goed aan elkaar vastgezet kunnen worden.

Beschikbaarheid

De nieuwe LG Ultragear monitoren liggen in het laatste kwartaal in de winkel.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten