De afgelopen twee jaar bewees de IFA al steeds meer een beurs voor gaming te worden dan de Gamescom. Als het om hardware gaat tenminste. Zo ook bij LG. Het Koreaanse merk kondigde zojuist een nieuwe lijn gaming monitoren aan.

De nieuwe LG Ultragear lijn met monitoren valt op door exclusief gebruik te maken van een 21:9 beeldverhouding. LG gebruikt nano-IPS displays. Daarmee kan LG 98% van het DCI-P3 kleurengamma weergeven en 135% van het sRGB kleurengamma. Ook is er ondersteuning voor NVIDIA G-Sync. De monitoren zijn opgevoerd om 120Hz beelden weer te geven. Ook zijn de randen zo dun mogelijk zodat monitoren goed aan elkaar vastgezet kunnen worden.

Beschikbaarheid

De nieuwe LG Ultragear monitoren liggen in het laatste kwartaal in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.