Honor 10 krijgt haar GPU Turbo upgrade

Het mag duidelijk zijn, het merk Honor is terug in Nederland. De focus van het merk ligt niet langer alleen op het leveren van goedkoper smartphones, maar vooral smartphones die zich richten op entertainment.

Zo krijgt het vlaggenschip, de Honor 10, nu een hele bijzondere update. Honor noemt dit de GPU Turbo update. Met de nieuwe firmware zou de Android smartphone tot 60% sneller moeten worden, wat vooral merkbaar zou zijn voor gamers. Daarnaast zou de chipset zo’n 30% energiezuiniger moeten worden. De Honor 10 draait op dezelfde HiSilicon Kirin 970 chipset die we kennen van de Huawei P20 series. De nieuwe firmware zou ook EMUI een stuk soepeler laten lopen. Honor’s grafische interface leunt sterk op de GPU.

Honor begint de uitrol op de Honor 10, maar laat hem ook op andere smartphones uitkomen. Honor heeft bevestigd dat de Honor View10 en Honor 9 Lite op het lijstje staan.

Honor 10 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Honor 10 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl