Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Hama introduceert eigen Alexa speaker Sirium 1400 ABT

Hama komt met een eigen alternatief op Amazon’s echo speakers. De Sirium 1400 ABT biedt Alexa in een stijlvolle, zwarte behuizing die ook als bleutooth speaker gebruikt kan worden.

De Sirium 1400 ABT vormt het instapmodel voor de smart speakers van het merk. Hoewel het spel onderin de range staat, is het toch al een tee-weg systeem op basis van een klasse D versterker. Er zit een ¾” tweeter en een 3,5” mid-woofer in. Het bereik van de speaker loopt van 80Hz naar 20kHz. De speaker is in staat muziek af te spelen op 58kHz/16-bit. FLAC en ALAC hi-res bestanden worden wel afgespeeld. Ook is de speaker compatible met DLNA/UPNP. Ga je via bluetooth streamen, ondersteund de speaker A2DP. Het maximale vermogen ligt op 20 Watt, het standby verbruik op 3 Watt. De far-field microfoon opstelling voor Alexa bestaat uit drie microfoons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.