GadgetGear.nl

Google en IMAX stoppen samenwerking

Google en IMAX hebben enkele jaren samengewerkt aan de bouw van een nieuwe VR camera. De VR camera zou cinemawaardige VR beelden moeten schieten met ondersteuning voor 3D beelden.

Het Amerikaanse Variety heeft ontdekt, dat de samenwerking tussen de twee bedrijven is gestopt. Een bron zou de publicatie hebben gemeld dat de samenwerking al eind 2017 eindigde. IMAX heeft Variety echter laten weten dat het project slechts in de ijskast staat. Toch heeft het bedrijf afgelopen jaar een ‘laatste contractuele betaling’ verricht in de jaarstukken.

De stap van Google is niet geheel verrassend. Hoewel Google met haar Cardboard VR de markt voor VR heeft aangezwengeld, legt het bedrijf steeds meer de focus op AR. Daar kan de enorme zoekmachine meer inkomsten uit halen door informatie over de werkelijkheid heen te leggen. Dit zou kunnen via Google Glass achtige producten, al is het ook in dat hoekje erg stil geworden.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten