Fabrikanten als JBL en Lenovo hebben het al gedaan; een Google Home speaker met display bouwen. Google gaat het zelf nu ook doen. Het display moet tegen het einde van het jaar al in de winkels liggen.

Net als bij de andere merken, gaat het eigenlijk om een verkapte tablet met een forse speaker die een vaste plek in het huishouden krijgt. In plaats van standaard Android, draait er een aangepast OS op dat zich echt richt op gebruik van Google Assistant. In plaats van dat Google Assistant alle gevraagde informatie enkel via voice geeft, kan Google de informatie ook op het display kwijt. Veel handiger wanneer je bijvoorbeeld een recept zoekt.

Hoewel het nog om geruchten gaat, is het opvallend dat Google zelf juist niet zo’n product in haar Google Home lijn heeft zitten. Als de geruchten waar zijn, zou Google opdracht hebben gegeven om 1 miljoen units te produceren.

De foto boven dit verhaal is van de speaker van Lenovo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.