LG gaat weer innoveren en wel met de LG V40. Voor het merk wordt het de eerste Android smartphone met vijf camera’s. Twee voor, drie achter. Daarmee streven ze zelfs de Huawei P20 met 4 camera’s voorbij.

De LG V40 gaat ondanks de twee camera’s toch mee met de hype rondom displays met een inkeping. Alleen bevat de inkeping van de V40 dus twee selfie camera’s. Hiermee wordt gezichtsherkenning veel betrouwbaarder. De camera’s kunnen in 3D scannen.

Wat het doel wordt van de camera’s achterop is niet heel duidelijk. LG was de eerste die met verschillende lenzen werkte om optische zoom mogelijk te maken. Mogelijk zal LG drie of meer zoom niveaus proberen te bieden. De Huawei P20 Pro biedt er momenteel drie. Het kan ook zijn dat LG groots gaat inzetten op 3D scanning. Dan zijn twee dezelfde camera’s naast elkaar nodig.

Zeer waarschijnlijk zal de LG V40 op dezelfde Qualcomm Snapdragon 845 chipset draaien die momenteel in de LG G7 zit. Naar verwachting zal LG de V40 komende week op de IFA presenteren. Wij zijn dan in Berlijn en houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.