Steelseries lanceerde eerder dit jaar de PUBG QcK+ muismat ter introductie van de samenwerking met Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG). Vandaag presenteerde het merk een hele lijn met PUBG accessoires.

Daarbij gaat het vooral om bestaande Steelseries producten die letterlijk in een nieuw jasje zijn gestoken. Zo zien we de Arctis 5 headset terug met PUBG branding in zowel de hoofdband als op de oorschelpen. Ook het Steelseries Apex M750 toetsenbord heeft een make-over gekregen waarbij de WASD toetsen van duidelijke pijlen zijn voorzien. Natuurlijk mag ook een muis niet ontbreken. In dit geval gaat het om de Steelseries Rival 310 die een PUBG opdruk heeft gekregen. Daarnaast is het Steelseries logo vervangen voor het PUBG logo.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.