GadgetGear.nl

Gamescom: Steelseries introduceert PUBG lijn

Steelseries lanceerde eerder dit jaar de PUBG QcK+ muismat ter introductie van de samenwerking met Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG). Vandaag presenteerde het merk een hele lijn met PUBG accessoires.

Daarbij gaat het vooral om bestaande Steelseries producten die letterlijk in een nieuw jasje zijn gestoken. Zo zien we de Arctis 5 headset terug met PUBG branding in zowel de hoofdband als op de oorschelpen. Ook het Steelseries Apex M750 toetsenbord heeft een make-over gekregen waarbij de WASD toetsen van duidelijke pijlen zijn voorzien. Natuurlijk mag ook een muis niet ontbreken. In dit geval gaat het om de Steelseries Rival 310 die een PUBG opdruk heeft gekregen. Daarnaast is het Steelseries logo vervangen voor het PUBG logo.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten