Gamescom: Razer komt met wel heel dikke controllers voor de PS4

Vergeet de Sony controller. Er is er nu één die echt indruk maakt en wel de Razer Raiju. Oké, er zijn er twee want er is een Raiju Tournament Editie die alle basics bevat en de Raiju Ultimate die één brok luxe en beleving brengt.

Razer Raiju Tournament Edition

De Razer Raiju Tournament Edition kan zowel bedraad als draadloos worden gebruikt. Deze controller komt met 2 meter gevlochten kabel. Er zitten vier multifunctionele knoppen op.

De knoppen op de controller zijn voorzien van Razer Mecha-Tactile technologie. Hierdoor krijg je de combinatie van de membraam schakelaar die je in de klassieke controller tegenkomt en de klik van professionele switches. Hierdoor zal de ervaring van de controller heel anders zijn. Het fijne is dat je nu mechanische feedback krijgt. Er zijn ook trigger stops om sneller te kunnen vuren en er is een 3m,5mm audiopoort om bedrade headsets direct aan te sluiten.

Razer Raiju Ultimate

Deze uitvoering van de controller beschikt ook over Razer Chroma verlichting wat natuurlijk nog toffer is. Ook zit er een bedieningspaneel op en verwisselbare analoge sticks en D-Pad. Een draagtasje maakt het af zodat je de controller kunt meenemen om bij jouw vrienden de shinen.

Beschikbaarheid

De Razer Raiju Tournament Edition gaat €149,99 kosten. De Razer Raiju Ultimate €199,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.