Razer blauw past bij jouw… tenminste, als je een PS4 gamer bent. Razer heeft voor de Sony Playstation 4 een wel heel strakke headset geïntroduceerd; de Razer Thresher. Hoewel dat heel exclusief klinkt, kan de headset ook op de Nintendo Switch en PC worden gebruikt. Of eigenlijk alles met een 3,5mm audiopoort.

In het design lijkt het team echt haar best te hebben gedaan een brug te slaan tussen het ontwerp van Sony accessoires en de Razer Thresher headset. Zo heeft de over-ear headset grote, ronde oorkussens gekregen en komen deze cirkels overal in het ontwerp terug.

In de oorschelpen liggen 50mm drivers die een dynamisch bereik hebben van 12Hz-28.000Hz. Wanneer je hem draadloos verbindt, gaat dit via 2.4GHz, het kanaal waar WiFi en Bluetooth ook op zitten.

Natuurlijk is de headset voorzien van volumeregelaar, maar ook van een mic-monitoring regelaar. De microfoon is uitschuifbaar. Bij draadloos gebruik gaat de headset 16 uur mee, wat behoorlijk lang is voor een headset. Het doel van Razer was dan ook de meest betrouwbare headset te ontwikkelen.

Beschikbaarheid

De Razer Thresher gaat €129,99 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.