Gamescom: Logitech presenteert haar PRO Wireless Gaming Muis

Logitech komt met een nieuwe gaming muis. De PRO Wireless Gaming Muis is de eerste generatie die Logitech samen met gamers heeft ontwikkeld. Belangrijk in het ontwerp, is het gebruik tijdens toernooien.

De PRO Wireless Gaming Muis is voorzien van Logitech’s nieuwe HERO sensor. HERO staat voor High Efficiency Rated Optical. De nieuwe beeldsensor is dan ook een 16K sensor. 16K staat voor 16.000DPI en geeft de nauwkeurigheid van de sensor aan. Deze sensor heeft ook een compleet nieuw lensontwerp meegekregen. Daarnaast maakt de muis gebruik van LIGHTSPEED als communicatieprotocol tussen de muis en de computer. Daarmee zouden de draadloze prestaties snel genoeg zijn voor gebruik tijdens toernooien en kampioenschappen.

De Logitech G PRO Wireless Gaming Muis weegt slechts 80 gram en is daarmee één van de lichtere muizen. Een nieuw ontwerp met 1mm dikke wanden maakt het mogelijk een stevig skelet voor de muis te bouwen. De muis is ook geschikt voor Logitech G PowerPlay om de muis tijdens het gamen op te laden. Neem je de muis mee, kun je de USB adapter in de muis opbergen zodat je deze niet kwijtraakt.

De muis heeft verwijderbare knoppen links en rechts. Ook is de muis voorzien van Lightsync RGB verlichting en een DPI knop om snel het aantal DPI aan te passen. Ideaal als je even stopt om te sniperen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events