GadgetGear.nl

Gamescom: HyperX introduceert nieuwe DDR4 producten

HyperX, een spin-off van Kingston, heeft tijdens de Gamescom nieuwe geheugenproducten voor gamers gepresenteerd. Het gaat om DDR4 werkgeheugen hogere snelheden en, optioneel, RGB verlichting.

Het gaat om de Predator DDR4 RGB en Predator DDR4. De RGB versie heeft, zoals de naam al doet vermoeden, RGB verlichting aan boord.

HyperX gaat de Predator DDR4 RGB en Predator DDR4 leveren met snelheden tot 4.133MHz en een capaciteit tot 128GB. Daarbij is de RGB uitvoering met 4.000MHz wel net iets langzamer. De RGB modules zijn qua verlichting te beheren met de software van de Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync en Asrock Polycom RGB moederborden.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten