GadgetGear.nl

Gamescom: BenQ introduceert haar EL2870U gaming monitor

BenQ stond dit jaar met een nieuwe gaming monitor op de Gamescom. Het gaat om de EL2870U. Een nieuwe LED monitor met een 4K UHD resolutie in een 16:9 beeldverhouding.

De BenQ EL2870U beschikt over 3.840×2.160 pixels en kan daarmee 4K/UHD content laten zien. Ideaal voor op een snelle PC of de Xbox One X. De monitor heeft een reactietijd van 1ms en kan een kleurendiepte laten zien die compatible is met HDR10. AMD Freesync is ook aanwezig net als Brightness Intelligence dat de helderheid van het display dynamisch aanpast.

De monitor beschikt over twee HDMI 2.0 poorten en één DisplayPort 1.4 poort. Er liggen ook twee 2-Watt speakers in. Voor late night gaming heeft BenQ EyeCare toegevoegd. Dit door onder anderen blauw licht te filteren.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.