GadgetGear.nl

Gamescom: BenQ introduceert haar EL2870U gaming monitor

BenQ stond dit jaar met een nieuwe gaming monitor op de Gamescom. Het gaat om de EL2870U. Een nieuwe LED monitor met een 4K UHD resolutie in een 16:9 beeldverhouding.

De BenQ EL2870U beschikt over 3.840×2.160 pixels en kan daarmee 4K/UHD content laten zien. Ideaal voor op een snelle PC of de Xbox One X. De monitor heeft een reactietijd van 1ms en kan een kleurendiepte laten zien die compatible is met HDR10. AMD Freesync is ook aanwezig net als Brightness Intelligence dat de helderheid van het display dynamisch aanpast.

De monitor beschikt over twee HDMI 2.0 poorten en één DisplayPort 1.4 poort. Er liggen ook twee 2-Watt speakers in. Voor late night gaming heeft BenQ EyeCare toegevoegd. Dit door onder anderen blauw licht te filteren.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten