Fossil presenteert de vierde generatie Q smartwatches

Fossil Q kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Met haar vierde generatie Q series smartwatches, maakt Fossil een enorme stap voorwaarts. De nieuwe Fossil Q smartwatches krijgen GPS, NFC, hartslagsensoren en meer.

Het was bij Fossil altijd vorm over functie. Hoewel de slimme klokjes van het merk erg mooi zijn, stond mooi soms in de weg van technologische innovatie. Met andere woorden, ze liepen wat achter… maar lagen wel bij de juwelier.

Met de vierde generatie loopt Fossil haar achterstand op merken als Huawei, LG en Samsung in. Zo plaatst Fossil nu keurig een hartslagsensor onderin de horloges, maar zien we ook ondersteuning voor NFS en GPS. Daarnaast worden deze smartwatches voldoende waterdicht om ermee te kunnen zwemmen. Ook introduceert Fossil sneller laden. Met een uurtje aan de lader, kan de smartwatch nu een dag lang gebruikt worden.

Fossil bouwt de smartwatches op basis van Wear OS en de Qualcomm Snapdragon Wear 2100 chipset. De smartwatches worden draadloos geladen.

Fossil Q Venture HR

De Fossil Q Venture HR krijgt een rvs behuizing mee van 40mm dik. De smartwatch is ter personaliseren met horlogebandjes van 18mm breed.

Fossil Q Explorist HR

De Fossil Q Explorist HR krijgt een rvs behuizing mee van 45mm. De smartwatch is ter personaliseren met horlogebandjes van 22mm breed.

Fossil Q kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events