GadgetGear.nl

Deze Huawei smartphones krijgen Android 9.0

Dinsdagavond presenteerde Google Android Pie, ook wel Android 9.0. Huawei lijkt de eerste te zijn waarvan is gelekt welke Android smartphones een update naar Android 9.0 krijgen.

De Androids die een upgrade krijgen naar Android 9.0 zijn de Huawei Mate 10 series en de Huawei P2o series. Hoewel slechts enkele modellen uit de series daadwerkelijk worden benoemd, gaan we er vanuit dat Huawei hele series zal upgraden als lopen Lite versies enig risico buiten de boot te vallen. Vaak draaien die op een veel lichtere chipset wat problematisch zou kunnen zijn.

Ook van Huawei dochter Honor zullen toestellen een Android Pie upgrade krijgen. Het gaat om de pas geïntroduceerde Honor 10 en Honor Vier 10. Hoe snel dit zal gaan is nog onbekend. Met EMUI maakt Huawei veel aanpassingen aan het OS, wat updaten vaak tijdrovend maakt.

Via GSM Arena.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten