De James Bond Aston Martin DB5 nu ook van LEGO

LEGO heeft dé ultieme gadgetbolide gebouwd. De James Bond Aston Martin DB5. In de films had de bolide een enorm arsenaal aan boord waarvan een groot deel is overgenomen in het LEGO model.

LEGO heeft de Aston Martin DB5 van een speciale set stenen voorzien. Stenen die niet eerder in het zilver verkrijgbaar waren, maar ook compleet nieuwe vormen. Er zijn zelfs nieuwe velgen ontworpen voor dit model.

Het niveau van de details ligt hoog. Zelfs de bekleding aan de binnenkant van de portieren is uitgewerkt. Maar… het belangrijkste zijn natuurlijk de gadgets in dit model.

De schietstoel, de machinegeweren onder de lampen, het kogelwerende achterscherm, roterende nummerplaten en heel, heel veel knopjes op het dashboard. Overal is aan gedacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram