Canon introduceert alternatief voor de HP Sprocket

Ook Canon komt met een ultracompacte fotoprinter met een schattige naam. Na de HP Sprocket zien we nu de Canon Zoemini. Een kleine printer om foto’s instant uit te printen. Waar je ook bent.

Net als bij de Sprocket, verloopt de communicatie via Bluetooth. Ook Canon kiest ervoor om te printen op ZINK papier. Hierdoor zijn geen inktpatronen nodig om de foto’s van 5x7,6 centimeter uit te printen. Leuk is dat Canon ook een tile-modus heeft ontwikkeld. Daarmee kan een foto over meerdere velletjes worden uitgeprint om zo een mini poster te maken.

Canon levert met de printer standaard 10 ZINK papiertjes mee. Daarnaast gaan de papiertjes in pakketten van 20 en 50 verkocht worden.

Wil je deze fotoprinter in huis halen, moet je nog wel even wachten. Canon start de verkoop pas op 5 september. Hij gaat dan €139 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram