GadgetGear.nl

Canon introduceert alternatief voor de HP Sprocket

Ook Canon komt met een ultracompacte fotoprinter met een schattige naam. Na de HP Sprocket zien we nu de Canon Zoemini. Een kleine printer om foto’s instant uit te printen. Waar je ook bent.

Net als bij de Sprocket, verloopt de communicatie via Bluetooth. Ook Canon kiest ervoor om te printen op ZINK papier. Hierdoor zijn geen inktpatronen nodig om de foto’s van 5×7,6 centimeter uit te printen. Leuk is dat Canon ook een tile-modus heeft ontwikkeld. Daarmee kan een foto over meerdere velletjes worden uitgeprint om zo een mini poster te maken.

Canon levert met de printer standaard 10 ZINK papiertjes mee. Daarnaast gaan de papiertjes in pakketten van 20 en 50 verkocht worden.

Wil je deze fotoprinter in huis halen, moet je nog wel even wachten. Canon start de verkoop pas op 5 september. Hij gaat dan €139 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten