GadgetGear.nl

Adobe levert krachtige documentscanner voor de Galaxy Note9

Adobe levert krachtige software voor de Galaxy Note9. Met Adobe Scan is het mogelijk om de camera van de Samsung Galaxy Note9 te gebruiken om documenten in te scannen. Dit met behulp van de Samsung Bixby camera.

Nu kan dit al enkele jaren met de toestellen van Huawei. Ook die herkennen randen en trekken documenten recht. Maar de tools van Adobe Scan gaan verder. Het is een volwaardige PDF scanner. Documenten worden automatisch omgezet naar PDF en doorzoekbaar met behulp van OCR tekstherkenning. Ook haalt de app zelf schaduwen weg om een zo clean mogelijk document over te houden. De app werkt ook samen met de Adobe Document Cloud.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Adobe Scan voor Bixny debuteert op de Samsung Galaxy Note9, maar komt ook naar andere Samsung toestellen toe. Zo zal de app later verschijnen op de Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+ en de Samsung Galaxy Note8. Heb je een non-Samsung smartphone of geen interesse in de Bixby integratie, dan kun je Adobe Scan ook direct downloaden uit Google Play.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten