Arjan Olsder
Arjan Olsder

Adobe levert krachtige documentscanner voor de Galaxy Note9

Adobe levert krachtige software voor de Galaxy Note9. Met Adobe Scan is het mogelijk om de camera van de Samsung Galaxy Note9 te gebruiken om documenten in te scannen. Dit met behulp van de Samsung Bixby camera.

Nu kan dit al enkele jaren met de toestellen van Huawei. Ook die herkennen randen en trekken documenten recht. Maar de tools van Adobe Scan gaan verder. Het is een volwaardige PDF scanner. Documenten worden automatisch omgezet naar PDF en doorzoekbaar met behulp van OCR tekstherkenning. Ook haalt de app zelf schaduwen weg om een zo clean mogelijk document over te houden. De app werkt ook samen met de Adobe Document Cloud.

Adobe Scan voor Bixny debuteert op de Samsung Galaxy Note9, maar komt ook naar andere Samsung toestellen toe. Zo zal de app later verschijnen op de Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+ en de Samsung Galaxy Note8. Heb je een non-Samsung smartphone of geen interesse in de Bixby integratie, dan kun je Adobe Scan ook direct downloaden uit Google Play.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.