GadgetGear.nl

Vago zuigt jouw kleding vacuüm

Het is al een beproefd concept, maar Vago doet het slimmer. Ik heb het over het vacuüm zuigen van kleding. Deze technologie brengt een aantal voordelen met zich mee waarvan de eerste duidelijk is, je kunt nog meer meenemen.

De Vago is een vacuümpomp voor kleding. En ja, als je iets met smart home hebt snap ik dat je dacht dat dit een apparaat van Netatmo was. Het ontwerp van de twee gadgets ligt heel dicht bij elkaar. De Vago zet je echter op een Vago zak die daarna helemaal vacuüm getrokken kan worden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Door kleding vacuüm te trekken, neemt dit veel minder ruimte in in de tas. Grappig genoeg is de kreuk van vacuüm gezogen kleding doorgaans minimaal. Daarnaast wordt bacteriegroei beperkt waardoor kleding langer fris ruikt. Vago gokt dat je met deze pomp zo’n 50% aan ruimte kunt besparen. Wel is het handig rekening te houden met het extra pompje dat mee moet. Maar met 7 CM lang en 89 gram zwaar is dat ook niet iets om je zorgen over te maken.

De Vago is nu verkrijgbaar voor 59 euro. Je krijgt er standaard 1 zak van 50 bij 60 CM bij.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten