Vago zuigt jouw kleding vacuüm

Het is al een beproefd concept, maar Vago doet het slimmer. Ik heb het over het vacuüm zuigen van kleding. Deze technologie brengt een aantal voordelen met zich mee waarvan de eerste duidelijk is, je kunt nog meer meenemen.

De Vago is een vacuümpomp voor kleding. En ja, als je iets met smart home hebt snap ik dat je dacht dat dit een apparaat van Netatmo was. Het ontwerp van de twee gadgets ligt heel dicht bij elkaar. De Vago zet je echter op een Vago zak die daarna helemaal vacuüm getrokken kan worden.

Door kleding vacuüm te trekken, neemt dit veel minder ruimte in in de tas. Grappig genoeg is de kreuk van vacuüm gezogen kleding doorgaans minimaal. Daarnaast wordt bacteriegroei beperkt waardoor kleding langer fris ruikt. Vago gokt dat je met deze pomp zo’n 50% aan ruimte kunt besparen. Wel is het handig rekening te houden met het extra pompje dat mee moet. Maar met 7 CM lang en 89 gram zwaar is dat ook niet iets om je zorgen over te maken.

De Vago is nu verkrijgbaar voor 59 euro. Je krijgt er standaard 1 zak van 50 bij 60 CM bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.