GadgetGear.nl

The Fixables doet officiële reparaties voor Huawei

Is jouw Huawei smartphone of tablet kapot, maar valt hij binnen de garantie? Opsturen hoeft niet meer bij Huawei. Het Chinese merk heeft The Fixables aangesteld als officiële reparatiedienst.

In plaats van jouw smartphone of tablet naar Huawei te sturen, mag je er dus ook voor kiezen één van de winkels van The Fixables binnen te lopen. De reparatie kan dan direct worden uitgevoerd terwijl je aan tafel gewoon door kunt werken.

Nadeel is wel dat The Fixables nog geen landelijk winkelnetwerk heeft, dus je moet naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Bussum. De Randstad is dus wel redelijk gedekt. Hoe dan ook, dit soort afspraken tussen merk en reparateurs kan heel veel comfort voor de klant opleveren. Laten we hopen dat er meer van dit soort samenwerkingen ontstaan.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten