GadgetGear.nl

Segway komt met zelfbalancerende rolschaatsen

Het lijkt erop dat Segway de rolschaats opnieuw gaat uitvinden. Met twee wielen onder jouw normale schoenen zoef je nu veiliger dan ooit over straat.

De nieuwe rolschaatsen hebben één enkel wiel en gaan onder iedere voet. Net als bij een hoverboard sta je er gewoon op. Door naar voor of achter te leunen, bepaal je de richting waar ze op gaan. Door opzij te leunen, bepaal je de richting die ze op rijden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De nieuwe e-skates rolschaatsen krijgen de naam Segway Drift W1 mee. Naar verwachting laat Segway ze voor het eerst zien tijdens de IFA van 2018 waar GadgetGear.nl natuurlijk ook aanwezig is om verslag te doen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten