Het lijkt erop dat Segway de rolschaats opnieuw gaat uitvinden. Met twee wielen onder jouw normale schoenen zoef je nu veiliger dan ooit over straat.

De nieuwe rolschaatsen hebben één enkel wiel en gaan onder iedere voet. Net als bij een hoverboard sta je er gewoon op. Door naar voor of achter te leunen, bepaal je de richting waar ze op gaan. Door opzij te leunen, bepaal je de richting die ze op rijden.

De nieuwe e-skates rolschaatsen krijgen de naam Segway Drift W1 mee. Naar verwachting laat Segway ze voor het eerst zien tijdens de IFA van 2018 waar GadgetGear.nl natuurlijk ook aanwezig is om verslag te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.