Toen we de Samsung Gear S3 en Samsung Gear Sport mochten testen waren we enorm te spreken over de prestaties van de klokjes. Alleen qua looks waren ze nog niet heel bijzonder. Nu maakt Samsung de stap naar exclusief.

Wanneer we kijken naar Android Wear horloges bij de juweliers, zijn het vooral de klokjes van Fossil die we tegen komen. Fossil produceert horloges voor vrijwel ieder exclusief mer, maar bij Fossil gaan de looks voor de tech. Samsung bekijkt de smartwatch echter andersom en plaatst tech voor de looks. Dat wil zeggen, de looks worden nu opgepoetst zonder de tech op te offeren. En dan krijgt Fossil ineens toch best een stevige concurrent.

 

De distributie van de special editions zal worden verzorgd door de PDA Group. Deze distributeur zit achter merken als Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Esprit. Met deze samenwerking komen de smartwatches bij juweliers en ook bij de Beijenkorf in de etalage te liggen.

De special editions van de Gear S3 Frontier en Gear S3 Classic gaan €399 kosten. De special edition van de Gear Sport gaat €369 kosten. Naast de stalen band die er standaard bij zit, levert Samsung ook een rubberen band mee.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.