GadgetGear.nl

Philips lanceert de Momentum monitor voor gamers

Gameconsoles werden traditioneel ontwikkeld voor TV’s. Met de huidige stand van de eSports en zowel de Xbox als de PS4 op PC hardware is het alleen maar logisch om voor een goede gaming monitor te kiezen.

Hoewel fabrikant MMD doorgaans er voor kiest gaming monitoren onder haar AOC merk op de markt te brengen, introduceert het nu toch de Philips Momentum 436M6VBPAB. Een monitor, speciaal ontwikkeld voor console gaming.

Bij de bouw van de Philips Momentum 436M6VBPAB heeft fabrikant MMD haar kennis op het gebied van gaming monitoren ingezet voor consoles om een monitor te ontwikkelen met een zo laag mogelijke latency. Op de monitor kun je in 4K gamen door de 3840 x 2160 pixels resolutie. Deze pixels zitten op een 43 inch paneel. Door ondersteuning voor VESA DisplayHDR 1000 kunnen de Xbox One X en de PS4 ook gebruik maken van HDR om zo nog meer details in het scherm te laten zien. Adaptive Sync zorgt ervoor dat beelden sneller en zonder stotteren op het scherm komen te staan tijdens snelle acties.

Ook opvallend is de aanwezigheid van Ambiglow. Dit is net zoiets als Ambilight op de Philips TV’s, maar nu op een monitor. Hiermee wordt de spelbeleving verder vergroot. MMD legt in het display ook 7 Watt stereo speakers met DTS ondersteuning. Ze maken het af met een Easylink afstandsbediening om snel tussen consoles te kunnen schakelen.

kopen
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten