De accuduur van smartphones blijft iets waar fabrikanten nog echt meters kunnen maken. Zo ook bij OnePlus. Één van de dingen die ze gaan doen, is het stroomverbruik omlaag brengen wanneer jij ligt te snurken.

Met de nieuwe firmware updates voor de OnePlus 5 en de OnePlus 5T zullen de Android smartphones jouw slaapritme in kaart gaan brengen. Wanneer jij slaapt, zullen ze netwerktaken gaan beperken. Zo verbruiken de smartphones in de nacht veel minder stroom dan overdag. Door jouw slaappatroon te analyseren weten de smartphones wanneer het veilig is om minder connectiviteit te hebben en wanneer de connectiviteit wee helemaal hersteld moet zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.