GadgetGear.nl

Nokia introduceert de Nokia 3.1 in Nederland

Vanaf 18 juli ligt de Nokia 3.1 in de Nederlandse schappen. Met een prijskaartje van €149 richt Nokia deze Android smartphone duidelijk op de onderkant van de markt. Toch heeft Nokia geïnvesteerd in een uniek stukje design.

De aluminium body van de Nokia 3.1 heeft een wel heel bijzondere en eigentijdse afwerking meegekregen. Zo is de body uitgevreesd in metaal en is het display iets gebogen. Het display van het toestel krijgt ook al een 18:9 beeldverhouding mee en heeft een diagonaal van 5,2 inch. Dit maakt het display zeer geschikt voor multitasking. Het display van de Nokia 3.1 heeft een FHD+ resolutie en krijgt bescherming van Gorilla Glass 3.

Om de prijs te drukken, draait de Nokia 3.1 op de MediaTek 6750 chipset. Hierdoor kan Nokia toch al de snelheid van een octacore processor bieden. Hierdoor is het toestel 50% sneller dan haar voorganger. Je krijgt 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte.

Qua camera, heeft Nokia een 13 megapixel model gepakt. Voor krijg je een groothoekcamera voor selfies.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten