Nokia introduceert de Nokia 3.1 in Nederland

Vanaf 18 juli ligt de Nokia 3.1 in de Nederlandse schappen. Met een prijskaartje van €149 richt Nokia deze Android smartphone duidelijk op de onderkant van de markt. Toch heeft Nokia geïnvesteerd in een uniek stukje design.

De aluminium body van de Nokia 3.1 heeft een wel heel bijzondere en eigentijdse afwerking meegekregen. Zo is de body uitgevreesd in metaal en is het display iets gebogen. Het display van het toestel krijgt ook al een 18:9 beeldverhouding mee en heeft een diagonaal van 5,2 inch. Dit maakt het display zeer geschikt voor multitasking. Het display van de Nokia 3.1 heeft een FHD+ resolutie en krijgt bescherming van Gorilla Glass 3.

Om de prijs te drukken, draait de Nokia 3.1 op de MediaTek 6750 chipset. Hierdoor kan Nokia toch al de snelheid van een octacore processor bieden. Hierdoor is het toestel 50% sneller dan haar voorganger. Je krijgt 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte.

Qua camera, heeft Nokia een 13 megapixel model gepakt. Voor krijg je een groothoekcamera voor selfies.

Nokia 3.1 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nokia 3.1 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl