GadgetGear.nl

Nintendo Classic Mini NES terug in de winkel

Daar gaat jouw investering. Heb je een maar mint doosjes van de Nintendo Classic Mini NES op zolder liggen in de hoop deze tegen woekerprijzen door te verkopen, legt Nintendo ze toch weer in de winkel :-).

Ja, goed nieuws voor Nintendo hardware fans. De oude console was bij de eerste release enorm snel uitverkocht. Hierdoor werden zelfs bij webwinkels als Conrad woekerprijzen aangehouden en dikke winsten gemaakt. Dat stopt nu. Met de Nintendo Classic Mini Super Nintendo Entertainment System wist Nintendo al voldoende units op voorraad te houden en de Nintendo Classic Mini NES is nu ook volop verkrijgbaar. Gewoon voor de originele prijs van €69.

Deze zet was te verwachten van Nintendo. Bij de eerste productie verkocht het de voorraden veel te snel uit. Maar, de productie was destijds slechts eenmalig gepland. Hetzelfde gebeurde al meerdere keren met de Amiibo. Verzamelaars kochten zeldzame exemplaren op terwijl Nintendo de productie na verloop van tijd weer opnieuw startte om iedereen een kans te geven de Amiibo tegen een goede prijs te kopen. Jammer voor de verzamelaars, fijn voor de fans.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten