Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo Classic Mini NES terug in de winkel

Daar gaat jouw investering. Heb je een maar mint doosjes van de Nintendo Classic Mini NES op zolder liggen in de hoop deze tegen woekerprijzen door te verkopen, legt Nintendo ze toch weer in de winkel :-).

Ja, goed nieuws voor Nintendo hardware fans. De oude console was bij de eerste release enorm snel uitverkocht. Hierdoor werden zelfs bij webwinkels als Conrad woekerprijzen aangehouden en dikke winsten gemaakt. Dat stopt nu. Met de Nintendo Classic Mini Super Nintendo Entertainment System wist Nintendo al voldoende units op voorraad te houden en de Nintendo Classic Mini NES is nu ook volop verkrijgbaar. Gewoon voor de originele prijs van €69.

Deze zet was te verwachten van Nintendo. Bij de eerste productie verkocht het de voorraden veel te snel uit. Maar, de productie was destijds slechts eenmalig gepland. Hetzelfde gebeurde al meerdere keren met de Amiibo. Verzamelaars kochten zeldzame exemplaren op terwijl Nintendo de productie na verloop van tijd weer opnieuw startte om iedereen een kans te geven de Amiibo tegen een goede prijs te kopen. Jammer voor de verzamelaars, fijn voor de fans.

Nintendo Classic Mini kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.