Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Motorola Z3 play Power Edition nu verkrijgbaar

Motorola heeft gisteren de Moto Z3 play Power Edition in de Nederlandse schappen gelegd. Deze nieuwe Android smartphone moet een sterk blok in het middensegment vormen.

De Motorola Z3 play bevat een 6 inch Full HD Super AMOLED display. Deze is 2.5d afgewerkt met Gorilla Glass en heeft een beeldverhouding van 18:9. Onder het display ligt een Qualcomm Snapdragon 636 chipset.

Focus bij Motorola ligt op de integratie van Google Assistant. Hoewel we in Nederland nog even moeten wachten tot we deze kunnen gebruiken, bevat deze smartphone 4 microfoons om je zo goed te kunnen verstaan. Ook zou de smartphone je hierdoor beter moeten verstaan in een drukke omgeving. Qua verhaal klinkt het een beetje als de microfoon opstelling in de Google Home producten zelf.

Tenslotte gaat de accu van deze Android nog een belangrijk onderdeel spelen in het verhaal. De ingebouwde accu moet een uithoudingsvermogen hebben van 40 uur.

Bijzonder is hoe Motorola het toestel introduceert. Voor een korte periode zal het toestel te koop zijn voor €399,99 waarna het toestel later dit jaar €499,99 gaat kosten.

Motorola Z3 play kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.