Monitor Audio brengt twee nieuwe, waterdichte speakers naar Nederland. Het gaat om de Vecta V240. Een speaker die qua design geoptimaliseerd is om te gebruiken in een hoekopstelling.

De Vecta C240 is een 2-weg systeem met een dynamisch bereik tussen de 70Hz en de 25kHz. De speakers hebben een vermogen van 100 Watt.

Door het ontwerp zijn de speakers 90-graden rond gebogen. In de behuizing zitten twee 100mm C-Cam laag/midden speakers en een 25mm C-Cam hoorn. Door de positionering zorgen deze dat het geluid met dezelfde 90-graden uitstraalt als het ontwerp van de speakers.

De behuizing van de Monitor Audio Vecta C240 is gemaakt van het sterke ABS plastic. De behuizing is IP55 stof- en waterdicht. Indien gewenst is de behuizing overschilderbaar.

Monitor Audio levert naast de speakers, ook een nieuwe beugel. Deze laat het toe om de speakers nog eens 25 graden te draaien voor een optimaal geluid. Door vertanding is de speakerstand vast te zetten. Er is zowel een beugel voor montage in hoeken als een beugel voor montage op een vlakke muur.

Beschikbaarheid

De Monitor Audio Vecta C240 gaat €325 per unit kosten. De nieuwe beugels kosten €30 per stuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.