Het Chinese Leagoo gaat het anders doen. Het merk gaat proberen de wereld te veroveren via crowdfunding. Haar nieuwste AI smartphone, de Leagoo S10, zal in première gaan op het IndieGoGo platform.

De nieuwe Android smartphone van Leagoo heeft misschien dan wel een enorme inkeping bovenin het scherm (bijna een complete balk), de S10 smartphone bevat ook een vingerafdruk scanner onder het display. En dat is nog steeds een heel nieuw stukje technologie.

Het display van e Leagoo S10 meet 6,21 inch, heeft een 19:9 beeldverhouding op Full HD+ en is een AMOLED display. Onder de motorkap is een pallet van vier chipsets beschikbaar. Van de Qualcomm Snapdragon 710 tot aan de MediaTek Helio P60. Qua werkgeheugen van 6-8GB en van opslagruimte van 64-256GB. Ook qua Sony camera’s zijn er verschillende mogelijkheden en het toestel zal tussen de $300-$500 gaan kosten.

Er zijn dus nog heel wat vraagtekens die ingevuld moeten worden door het Chinese merk, maar vergis je niet in deze jongens. Leagoo is geen hele kleine speler en sponsort een Britse topclub. Het merk heeft haar zinnen gezet op Europa en huppelt vrolijk achter merken als Xiaomi en Oppo aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.